Alles van Rotterdam –                 Alles van Arie van der Krogt
30 mei 2012 – 20:32 | Reacties uitgeschakeld voor Alles van Rotterdam – Alles van Arie van der Krogt

Alles van Rotterdam – Alles van Arie van der Krogt is een verzamel-cd, met alle Rotterdamse liedjes die ik schreef. Afkomstig van de twee eerdere cd’s Opgerolde Mouwen en Zouwe de Touwe het Houwe. Aangevuld …

Read the full story »
Arie Zingt

liedjes over Rotterdam en ander moois

Arie Vertaalt Gedichten

uit diverse talen in nieuwe poëzie

Arie Vertaalt Shakespeare

alle 154 sonnetten

Arie Timmert a/d Weg

met optredens, cd’s, boeken, filmpjes, enz

Home » Arie Timmert a/d Weg

27 november: signeren en zingen bij Boekhandel Snoek

Submitted by on 23 november 2012 – 12:17No Comment

Onlangs verscheen:

ATLAS KRALINGEN

2,5 KM² GESCHIEDENIS

Samensteller Arie van der Krogt, de Rotterdamse hedendaagse troubadour en tekstdichter, signeerde het boek op ludieke wijze 

Het boek brengt de ontwikkeling van Kralingen in beeld aan de hand van historische kaarten. Het verhaal begint zo’n twaalfhonderd jaar geleden, toen Kralingen nog niet meer dan een stuk moerasland was. Vandaag de dag is het voor velen een paradijselijke plek. Daartussenin is veel gebeurd: ontginning, turfwinning, inpoldering en – uiteindelijk – verstedelijking.

De Atlas Kralingen maakt al deze processen zichtbaar. Arie van der Krogt vertelt op aanstekelijke wijze het kleurrijke verhaal van Kralingen en van de ondernemende mensen die het maakten tot wat het nu is. In 1970 leerde heel Nederland Kralingen kennen door het driedaagse popfestival waar honderdduizend mensen op afkwamen.

Boekhandel Snoek, Meent 126, Rotterdam

Telefoon: 010-4139666

E-mail:info@boekhandelsnoek.nl

Comments are closed.