Alles van Rotterdam –                 Alles van Arie van der Krogt
30 mei 2012 – 20:32 | Reacties uitgeschakeld voor Alles van Rotterdam – Alles van Arie van der Krogt

Alles van Rotterdam – Alles van Arie van der Krogt is een verzamel-cd, met alle Rotterdamse liedjes die ik schreef. Afkomstig van de twee eerdere cd’s Opgerolde Mouwen en Zouwe de Touwe het Houwe. Aangevuld …

Read the full story »
Arie Zingt

liedjes over Rotterdam en ander moois

Arie Vertaalt Gedichten

uit diverse talen in nieuwe poëzie

Arie Vertaalt Shakespeare

alle 154 sonnetten

Arie Timmert a/d Weg

met optredens, cd’s, boeken, filmpjes, enz

Home » Arie Vertaalt Gedichten

Vertaalde gedichten op site

Submitted by on 20 juli 2015 – 13:39No Comment

IMG_3537Een groot aantal vertalingen van Arie van der Krogt is te vinden op een speciale website. Inmiddels zijn alle vertalingen van de Sonnetten van William Shakespeare hier te vinden. Ook vindt u een groot aantal vertalingen van George Herbert. De komende maanden zal deze site verder worden aangevuld. Voor reacties kunt u terecht op arievanderkrogt@gmail.com. In de rubriek Arie Vertaalt Gedichten en Arie Vertaalt Shakespeare vindt u op deze website enkele voorbeelden.
Wilt u direct naar de google  site vertalingenarievanderkrogt: Klik dan hier. 

Comments are closed.