"Arie van der Krogt is schrijver en zanger van Rotterdamse liedjes. Daarnaast vertaalt hij gedichten en schrijft hij boeken over uiteenlopende onderwerpen. Een creatieve duizendpoot dus!"

Let op: binnenkort treed ik op bij:

TROUBADOUR TOUR - ZONDAG 5 NOVEMBER 13.00 - 16.00 UUR

Houdt u van muzikale ontmoetingen, verhalenvertellers en dichtkunst? Dan mag zondag 5 november in uw agenda worden genoteerd, want dan vindt de derde editie van de Troubadour Tour plaats! Een kleinschalig eendaags festival op verschillende locaties in Nissewaard. De artiesten toeren rond, maar u blijft op één plek! Het optreden (elke set) duurt zo'n 30 à 35 minuten.
Entree: € 12,50.
Tickets kunt u online aanschaffen!


Oh Atlanta: de nieuwe voorstelling van 
Arie van der Krogt & Iris van der Lee
begeleid door Renk Jan Vissers en Jeroen Dikkers
Productie: De Zaak Akkerman 

Data: 12 nov en 19 nov 2023, op zondagmiddag om 14:30 uur, in Hotel NH Atlanta Rotterdam, Aert van Nesstraat 4, 3012 CA

Na eerdere voorstellingen over Tuschinski en andere Rotterdamse iconen vertellen we deze keer over het roemruchte Hotel Atlanta. Het werd in 1931 geopend en doorstond ternauwernood het bombardement. 
De voorstelling vindt plaats in de Daktuinzaal van Hotel Atlanta op de zevende verdieping (met lift bereikbaar). We zorgen voor mooie verhalen en passende muziek. 
Aanmelden via info@dezaakakkerman.nl met vermelding van de gewenste datum en het aantal kaarten. In een retourmail laten we weten hoe u het entreebedrag van € 12,50 kunt overmaken.

Let op: beide voorstellingen zijn inmiddels uitverkocht.

U kunt alleen nog op de reservelijst. 

 

Ik hoop dat je vindt wat je zoekt. Voor vragen ben ik te bereiken via  arievanderkrogt@gmail.com

Tot ziens,

Arie van der Krogt