Concert op 14 oktober!

Op 14 oktober is er weer een concert in Het Heerenhuys.

Het is een herkansing voor al die mensen die vorig concert achter het net visten.

Ook in deze voorstelling sleep ik u  mee naar alle kanten van mijn repertoire en zing ik over wat er goed – en goed fout – gaat in onze mooie stad.

Ook dit keer weer om 11:30 uur in Het Heerenhuys in het Park bij de Euromast, Baden Powellaan 12 in Rotterdam. 

Bestel hier uw kaarten.

BIJ TUSCHINSKI

Arie van der Krogt en Iris van der Lee nodigen u uit voor hun nieuwe voorstelling over Abraham Tuschinski. Deze daadkrachtige ondernemer maakte van het vooroorlogse Rotterdam een centrum van amusement. Tuschinski bood zijn publiek het mooiste van het mooiste.

Arie en Iris vertellen en zingen over zijn ambities en wilskracht en nemen u mee naar de sfeer van het Rotterdams uitgaansleven in de jaren twintig. 

Op zondag 10 juni,  vrijdag 22 juni of zondag 8 juli bent u welkom ‘Bij Tuschinski’ in het Verhalenhuis Belvedere op Katendrecht, Rechthuislaan 1. De voorstelling begint om 18:00 uur (zaal open half zes) en wordt afgesloten met een maaltijd in stijl.

Schrijf u in ‘Bij Tuschinski’ via de website van Verhalenhuis Belvedère  en nodig al uw vrienden uit.

 

 

Aankondiging dubbeloptreden in huiskamer : 

ZONDAG 1 JULI 2018 - 14.00 UUR

Brinkheide 6 – Rotterdam

 

 

ARIE VAN DER KROGT

Arie van der Krogt is stadszanger en liedjesschrijver met scherpe teksten over Rotterdam, maar altijd met liefde voor de stad.

Zijn liedjes van de cd’s Opgerolde Mouwen en Zouwe de Touwe ’t Houwe, zijn nu te vinden op de verzamel-cd Alles van Rotterdam, alles van Arie van der Krogt.

Ook Rotterdams zijn de theatervoorstellingen met Iris van der Lee. Daarin vertelde en zong hij over Rotterdamse kunstenaars (Wally Elenbaas en Dolf Henkes) en in het seizoen 2016/2017 over de landverhuizers die via Rotterdam naar Amerika trokken. Nu staat een voorstelling over Abraham Tuschinski op het programma, op 10 en 22 juni en op 8 juli in Verhalenhuis Belvedère op Katendrecht.

Daarnaast vertaalt Arie van der Krogt gedichten. Hij publiceerde onder andere de 154 sonnetten van William Shakespeare.

Op 1 juli neemt hij de bezoekers van Brinkheide 6 mee naar alle kanten van zijn repertoire en zingt hij over wat er goed en goed fout gaat in onze mooie stad.

&

BART HOEVENAARS

Bart Hoevenaars plays Leo Vroman

Bart Hoevenaars is een muzikant/componist uit Rotterdam, al zo'n 15 jaar actief in het Nederlandse popmuzieklandschap met zijn eigen singer-songwriter project onder de naam Sir Ian en als gitarist (Mono, El Pino & The Volunteers, Roald van Oosten, Snowapple, Orkater), toetsenist (Amber Arcades) en als componist voor film en theater.

Zijn nieuwste project is de gedichten van Leo Vroman tot liedjes bewerken. Leo Vroman (Gouda, 10 april 1915 – Fort Worth, 22 februari 2014) was een Nederlands-Amerikaans dichter, (toneel)schrijver, tekenaar, schilder, bioloog en hematoloog. De liedjes zijn een aantal van zijn prachtige gedichten over de natuur, menselijk onvermogen, de dood, liefde en het verglijden van de tijd gevangen in Bart's uitgekiende popcomposities à la Elliott Smith en Villagers tot aan J.J. Cale, Mark Knopfler en Lou Reed. 

Live wordt hij bijgestaan door broer Jos Hoevenaars op contrabas en gitarist Frank Jonas. 

 

Programma op 1 juli:

14.00 uur: inloop

14.30 uur: Bart Hoevenaars Plays Leo Vroman

Pauze met high tea

15.30 uur: Arie van der Krogt speelt alle kanten van zijn repertoire

 

Kosten per persoon € 25,- inclusief dubbel-voorstelling, uitgebreide high tea.

Het aantal plaatsen is beperkt dus reserveren is noodzakelijk.

Aanmelden vanaf nu tot uiterlijk 15 juni: door deze mail te beantwoorden of een mail naar janneke@pieters-partners.nl of bellen 010 4553051.